Proeverij Verbinding met en in Mediation

Accent Mediation organiseert deze bijeenkomst voor de aangesloten organisaties van Noorderlink. De proeverij wil díe medewerkers bijeenbrengen, die binnen hun organisatie gevraagd wordende een helpende hand te bieden bij het voorkomen en oplossen van conflicten, binnen de organisatie of met externen. Er is aandacht voor de conflicttheorie en de escalatieladder.

Er is ruim tijd voor het gesprek: wat zijn je ervaringen, wensen/behoeften en op welke manier kunnen jullie elkaar als deelnemers versterken en helpen bij het toepassen van conflictoplossing, bij procesbegeleiding of mediation. Hoe gaat de organisatie daarmee om? Wat heb je nodig van de organisatie? Wat werkt en wat niet? En ook: hoe kan je/kunnen we ervoor zorgen dat medewerkers het juiste beeld krijgen van wat mediation is.

Doelgroep: Ieder die met conflicten binnen de organisatie of met externen te maken krijgt: interne mediators, omgevingsmanagers, interne coaches, P&O/HR-adviseurs, juridische adviseurs, vertrouwenspersonen, teamleiders, ….

Voor wie?

Voor deelnemers van Noorderlink.

Wanneer?

14 oktober 2019 van 9.00 – 13.00 uur.

Waar?

GasUnie in Groningen
Concourslaan 17
9727 KC Groningen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *