Mediation privé

Bij familiekwesties kiest men vaak voor mediation vanwege de persoonlijke begeleiding en de lage kosten. De wetenschap dat de bijbehorende emoties bij de mediator in vertrouwde handen zijn, speelt daarbij een belangrijke rol.

Accent Mediation heeft een ruime expertise opgebouwd in familiekwesties en begeleidt regelmatig echtscheidingen. Hierbij kan het ook gaan om kwesties waarbij de emoties hoog zijn opgelopen en er een doorverwijzing is gegeven door de rechtbank. Indien gewenst doen wij een beroep op andere deskundigen uit ons netwerk. Ook zij zijn gebonden aan de vertrouwelijkheid van de mediation. Accent Mediation kan u structuur bieden, de onderhandelingen begeleiden en informeren. Informeren is echter niet hetzelfde als adviseren, de keuzes worden door u en niet door de mediator gemaakt.Populaire televisieprogramma’s zoals het Familiediner laten zien dat ook familieruzies met een goed gesprek op te lossen zijn. Het kost tijd en energie, dat is waar. Maar niet oplossen kost ook veel energie.

Kunnen wij u helpen bij uw familiekwestie?

Als u vindt dat een kwestie lang genoeg geduurd heeft, graag wilt dat er een oplossing komt maar zelf niet weet hoe u dat kunt aanpakken neem dan contact op met een van onze mediators.
Ook kunt u ons een email zenden. Deze kunt u sturen naar info@accentmediation.nl.

Accent Mediation werkt in de regio Groningen, Friesland en Drenthe en via online mediation in heel Nederland. Wij zijn aangesloten bij de MFam, de Nederlandse Vereniging van familiemediators en is tevens bevoegd te werken in het kader van de gesubsidieerde mediation.

Contact