06 12845397 [email protected]

Geschillen overbruggen

De mediators

Graag stelt ons team van professionals zich aan u voor:

Mr. Judith Bos

Mr. Judith Bos

Mediator / Jurist /Mede-oprichter

Meer dan 15 jaar ervaring als oplossingsgerichte mediator met het accent op:
arbeidszaken, familiezaken en strafzaken met name bij het MKB, de gezondheidszorg, gemeentelijke overheden en het onderwijs gespecialiseerd in online mediation en verbindende communicatie (geweldoze communicatie GC).

Ingrid Munneke

Ingrid Munneke

Mediator / Psycholoog / Mede-oprichter

Vanaf 1999 werk ik als mediator in de noordelijke regio’s. Na mijn studie Psychologie en de specialisatie Jeugd- en GZ psycholoog heb ik vele jaren gewerkt als GZ en algemeen psychologe. Naast mijn werk heb ik  in de jaren ’80 de studie bedrijfskunde gedaan en is in 1988 haar bureau Munneke-Dusseldorp opgericht.
Lees meer over Ingrid Munneke
Harma Stevens

Harma Stevens

Mediator/ Vitaliteitscoach / Lifestyleadviseur

Ik werk vanuit een persoonlijke, nuchtere en professionele benadering. Mijn kracht is dat ik objectief kan luisteren, de boodschap achter de woorden versta en kan waarnemen zonder oordeel. Ik laat je zien waar de angel zit en begeleid je in een visie en aanpak om te komen tot een oplossing waar jullie als partijen je volledig in kunnen vinden
Lees meer over Harma Stevens

Arike Tomson

Arike Tomson

Mediator / Coach

Sinds 2018 ben ik als MfN-registermediator werkzaam, met een focus op mediation in de (semi) publieke sector en in governance. Ik maak daarbij dankbaar gebruik van mijn jarenlange ervaring binnen en met overheden en besturen.
Als co-mediator bij mediations van Judith, Ingrid en Harma verrijk ik mijn kennis en vaardigheden op de andere mediation terreinen.

Lees meer over Arike Tomson

Contact

Wij staan voor u klaar

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA. Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.