Geschillen overbruggen

De mediators

Graag stelt ons team van professionals zich aan u voor:

 

Mr. Judith Bos

Mr. Judith Bos

Mediator / Jurist /Mede-oprichter

Meer dan 15 jaar ervaring als oplossingsgerichte mediator met het accent op:
arbeidszaken, familiezaken en strafzaken met name bij het MKB, de gezondheidszorg, gemeentelijke overheden en het onderwijs gespecialiseerd in online mediation en verbindende communicatie (geweldoze communicatie GC).
Ingrid Munnike

Ingrid Munnike

Mediator / Psycholoog / Mede-oprichter

Vanaf 1999 werk ik als mediator in de noordelijke regio’s en sinds 2010     Na mijn studie Psychologie en de specialisatie Jeugd- en GZ psycholoog heb ik vele jaren gewerkt als GZ en algemeen psychologe. Naast mijn werk heb ik  in de jaren ’80 de studie bedrijfskunde gedaan en is in 1988 haar bureau Munneke-Dusseldorp opgericht.

Lees meer over Ingrid Munnike

Harma Stevens

Harma Stevens

Mediator/ Vitaliteitscoach / Lifestyleadviseur


Ik werk vanuit een persoonlijke, nuchtere en professionele benadering. Mijn kracht is dat ik objectief kan luisteren, de boodschap achter de woorden versta en kan waarnemen zonder oordeel. Ik laat je zien waar de angel zit en begeleid je in een visie en aanpak om te komen tot een oplossing waar jullie als partijen je volledig in kunnen vinden.

Lees meer over Harma Stevens

Alina de Roo

Alina de Roo

Mediator / Coach

Alina de Roo is een warm, betrokken en empathisch mediator en coach. Haar motto is: Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Alina heeft ruime ervaring als MfN Registermediator en P&O adviseur. Zij heeft jarenlang bij een psychologiepraktijk gewerkt en ervaring opgedaan als therapeutische begeleider van cliënten met relatieproblemen,  werk gerelateerde problemen en als familiemediator.

Lees meer over Alina de Roo

.

Contact

Wij staan voor u klaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at fermentum diam, mattis sodales enim.