Positie bepalen

Als ondernemer is het belangrijk dat je een goede band met je klanten en leveranciers hebt. Toch lukt dat niet altijd. Reflecteren hierop kan helpend zijn. Judith Bos van Accent Mediation is donderdagochtend 19 mei te gast bij Open Coffee Haren en neemt de deelnemers mee in de wereld van Verbindende Communicatie.

“Vanuit de Verbindende Communicatie, dat stoelt op het werk van Marshall Rosenberg, kijken we naar relaties en naar verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Tijdens de pandemie nam de afstand tussen mensen toe. Daardoor wordt in veel grotere organisaties momenteel aandacht besteed aan Verbindende Communicatie om de band tussen mensen weer te herstellen. Maar wat is nu de betekenis van afstand tussen mensen? Hoe kun je de afstand verkleinen?
Tijdens deze bijeenkomst gaan we oefenen met een touwtje. De oefening gaat over inzicht verkrijgen in positionering als je ergens door geraakt bent. Wat is de betekenis van “afstand nemen en naderbij komen” als je getriggerd bent?”

Ben jij nieuwsgierig naar dit verhaal of wil je graag laagdrempelig met andere ondernemers kennismaken? Wees welkom bij de Open Coffee Haren netwerkbijeenkomst. De inloop is vanaf 9.30 uur, de officiële start om 10.00 uur. De bijeenkomst is om 11.30 uur afgelopen, maar u bent van harte welkom om langer te blijven en de lunch bij De Blankehoeve te nuttigen.