Kissebissen kwartet

Bestel Kwartet Kissebissen

Wil je spelenderwijs omgaan met spanningen in je omgeving, dat is wat het kwartet Kissebissen beoogt. Aan de hand van 9 kwartetten komen situaties van ruziemaken tot het oplossen van ruzies aan bod. Het spel nodigt uit om het met elkaar over die situaties te hebben, door de kwartetten samen na te spelen of te bespreken. En samen hopelijk ook te lachen om elkaar.

Het spel kan natuurlijk ook zo gespeeld worden.

Het kwartet Kissebissen is door Accent Mediation gemaakt tijdens Corona. Noodgedwongen zaten we ineens wekenlang de hele dag met elkaar thuis; met goede en met minder goede buien. We wilden een spel maken dat zou helpen spanningen thuis te doorbreken en jezelf en elkaar beter te begrijpen.

Het werd dit kwartet.

Bestellen:

De kosten van het kwartet zijn € 9,95 exclusief BTW. Daarvan gaat € 1,00 naar een – nader te bepalen – goed doel. U kunt kiezen of u uw bestelling komt ophalen of wilt laten opsturen (€ 4,00).
Als u meer dan 10 kwartetten wilt bestellen neem dan, voor een scherpere prijs, contact op via info@accentmediation.nl.

Vul onderstaand uw gegevens in. U ontvangt van ons ‘een tikkie’ voor het over te maken bedrag of, als u dat aangeeft, een rekeningnummer waarnaar u het bedrag kunt overmaken.

Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen sturen wij het kwartet naar u op

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *