// Add more external domain here like these if you want Samenwonen - Accent Mediation in Groningen
06 12845397 [email protected]

In overleg uit elkaar

Alimentatie | kosten samenwonen

Ook als u samenwoont en besluit uit elkaar te gaan dan kunt u baat hebben bij mediation. Zijn er kinderen en u heeft een geregistreerd partnerschap, dan geldt de wettelijke verplichting om een ouderschapsplan te vervaardigen ook voor u. Woont u samen, maar bent u niet geregistreerd dan is het toch ook verstandig om bij het uiteengaan een ouderschapsplan op te stellen. Er rust weliswaar geen sanctie op als u dat niet doet, maar indien zich een geschil voordoet, zal de rechter uw zaak pas in behandeling nemen als er een ouderschapsplan is opgesteld.
Als er geen kinderen zijn maar u wilt afspraken maken over de verdeling van de inboedel, over de gezamenlijke woning of over de pensioenen, dan kunt u deze afspraken ook vast laten leggen in een vaststellingsovereenkomst. Als mediators kunnen wij u daarbij behulpzaam zijn.

 

Accent Mediation werkt in de regio Groningen, Friesland en Drenthe.

Heeft u vragen of wilt u eens met ons in gesprek neem dan contact op met Judith Bos via 06-12845397 of u belt Ingrid Munneke via 06-22950034.  Ook kunt u ons een email zenden naar [email protected].

Samenwonen - Accent Mediation in Groningen
Kunnen wij u helpen?

Wilt u een gratis kennismakingsgesprek voor een alimentatie of heeft u een vraag?