In overleg uit elkaar

Kinderen in Echtscheiding (KIES)

 Voor uw kinderen verandert er veel in een echtscheidingssituatie. Vaak zitten ze met allerlei vragen over waar ze gaan wonen, wie ze wanneer kunnen zien, of ze nog wel op sport kunnen blijven en of ze nog wel met hun vriendjes kunnen spelen. Hoe ze omgaan met een scheiding kan heel verschillend zijn. De een wordt boos, de ander verdrietig. De een zal zich beter kunnen uiten dan de ander. Toch is het goed om de scheiding een plekje te geven. Binnen de gesprekken die vanuit Accent Mediation met kinderen worden gevoerd, staat het kind zelf centraal en is er aandacht en een luisterend oor.


Gecertificeerde KIES-omgangsbegeleider

Judith Bos is een gecertificeerde KIES-omgangsbegeleider en kan uw kinderen begeleiden met de vragen die ze hebben. Zij helpt kinderen de situatie beter te begrijpen en leert hen met moeilijke zaken om te gaan.

 

Heeft u vragen of wilt u eens met ons in gesprek neem dan contact op met Judith Bos via 06-12845397 of u belt Ingrid Munneke via 06-22950034.  Ook kunt u ons een email zenden naar [email protected].

 

Kunnen wij u helpen?

Wilt u een gratis kennismakingsgesprek over kinderen in echtscheiding of heeft u een vraag?