06 12845397 [email protected]

Overige specialisaties

Online mediation

Accent mediation werkt met het beveiligde systeem van Juripax en is daarvoor opgeleid en gecertificeerd. Al uw handelingen zijn daardoor alleen zichtbaar voor partijen en de mediator en niet voor derden. Hoe gaat het in zijn werk?

U meldt zich via het contactformulier aan. Wij nemen dan contact met u op. Vervolgens ontvangt u een intakeformulier waarin u uw geschil omschrijft en uw wensen aan kunt geven. Op de besloten site waar alleen de mediator en partijen toegang toe hebben, vindt dan overleg op het discussieforum plaats. U zendt uw berichten aan de mediator, die het overleg coördineert. Al uw berichten blijven bewaard en kunt u steeds inzien. Al uw informatie kunt u downloaden. Indien er afspraken komen, worden deze opgenomen in een vaststellingsonvereenkomst.

U heeft 24 uur per dag de mogelijkheid om de site te bezoeken, te raadplegen of om er een bericht op achter te laten. Naast de mogelijkheden om online te overleggen is uw mediator per telefoon of via Skype benaderbaar.

Hoe kom ik via Skype in contact?Om via skype met de mediator te kunnen overleggen, dient u eerst zelf Skype op uw computer te installeren. U kunt dit doen door op het Skype logo hiernaast te klikken . U gaat dan rechtstreeks naar de website van Skype en daar kunt u Skype downloaden. Uw computer dient de beschikking te hebben over een microfoon en/of een camera (webcam).

U kunt als volgt een Skype-afspraak maken:

  • Het Skype spreekuur. Dit is elke dinsdag van 16:00 tot 17:30 uur.
  • Wilt u een tussentijdst (Skype) afspraak of was uw mediator op dinsdag bezet? Mail of bel ons:
  • Geef aan wanneer er met u contact op genomen kan worden. U ontvangt binnen 24 uur antwoord op uw bericht.
  • Nadat de afspraak gemaakt is, kunt u Accent Mediation verzoeken om contactpersoon te worden.
  • Na onze acceptatie worden wij toegevoegd aan uw contactpersonenlijst en kunt u zodra wij online zijn contact met ons opnemen.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u eens met ons in gesprek neem dan contact op met Judith Bos via 06-12845397 of u belt Ingrid Munneke via 06-22950034. 
Ook kunt u ons een email zenden naar [email protected].

Kunnen wij u helpen?

Wilt u een gratis kennismakingsgesprek voor online mediation of heeft u een vraag?