Training Verbindende communicatie op het werk: Helmen en stalen neuzen..

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.11″][et_pb_row _builder_version=”3.11″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.11″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.11″]

29 mei 2019

 

Helmen en stalen neuzen

 

Een training voor mensen met passie voor hun werk  

 

Wil jij ook met meer plezier naar je werk? Tegen je collega’s zeggen wat je echt bezighoudt en doen waar je echt energie van krijgt? Wil je in je kracht staan? Dan is deze training voor jou! Of je nu in de zorg werkt, of in het onderwijs, voor een commercieel bedrijf of voor de overheid, plezier in je werk gaat en staat met eerlijk zeggen wat je nodig hebt en begrijpen wat de ander bedoelt.

 

Met meer plezier naar je werk

 

Als je kan zeggen wat jij nodig hebt, als je kan horen wat de ander bedoelt, – dan zal jouw werkplezier verhogen! Waar je eerst wellicht nog een veiligheidshelm op deed en schoenen met stalen neuzen aantrok, heb je dat na deze training niet meer nodig. Je leert op een andere manier kijken naar wat er gebeurt op je werk en wat je kan doen om te krijgen wat jij nodig hebt. Verbinden met de ander zonder jezelf daarbij te verliezen -dat is iets wat we toch allemaal willen. Je bewust blijven van je eigen innerlijke processen die zich aandienen en toch in contact met de ander kunnen blijven. Klinkt kinderlijk eenvoudig, maar nu nog doen…

 

Woorden die werken op de werkvloer

 

In deze training leer je herkennen wat voor jou belangrijk is, waar het echt om draait. Je leert dit op een andere wijze te verwoorden. Ook luistertechnieken komen hierbij aan bod. Dit zal jou helpen om weer met plezier naar je werk te gaan, conflicten te voorkomen, het gesprek (weer) aan te gaan. In deze training leer je de woorden die werken op de werkvloer. We gebruiken daarbij het gedachtengoed ontwikkeld door Marshall Rosenberg en leren communiceren op een manier die verbindt. Naast theorie en inzicht(en), oefen je veel, en krijg je handvatten aangereikt om er ook op je eigen werk mee verder te gaan. We zullen dan ook zo veel mogelijk herkenbare en eigen casussen gebruiken om mee te oefenen.

 

Naar de bouwplaats in Groningen

 

Graag nemen wij Judith Bos en Inge Hendriks je mee naar de bouwplaats met een rondleiding. We beginnen te kijken naar de fundering en komen uit bij de top van het gebouw. Onderweg laten we je zien en ervaren hoe het ook anders kan. Hoe de helmen en stalen neuzen overbodig worden.

Judith is een zelfstandig gevestigd MfN-registermediator met veel praktijkervaring, trainer, coach en als

Inge  is een inmiddels internationaal gecertificeerd trainer in de geweldloze communicatie.

 

De dag is op woensdag 29 mei 2019 in het Infrahuis, Leonard Springerlaan 1, 9727 KB Groningen.

 De training kost 135 euro excl. btw en is inclusief koffie, thee en versnaperingen, excl. lunch.

Graag zien we je op de bouwplaats!

Geef je op via info@accentmediation.nl

Wees er snel bij want volgens de veiligheidsvoorschriften is er plek voor 8 mensen.

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]