Villa PinedoOp vrijdag 14 september 2018, de Dag van de Scheiding, geeft Villa Pinedo aan alle gescheiden ouders de online training ‘Communicatie’ cadeau. Omdat zij alle ouders de kans willen geven op een manier te communiceren waarbij hun kind centraal staat. Accent Mediation steunt dit initiatief.

 

Online training ‘Scheiden is geen kinderspel’

De training ‘Communicatie‘ is onderdeel van de 6-delige online training ‘Scheiden is geen kinderspel’. In deze training leren ouders wat er in het hoofd en hart van hun kinderen omgaat. De training bevat korte video’s waarin kinderen openhartig vertellen over hun gevoel en ervaringen, en advies geven aan ouders. Kindertherapeut Marsha Pinedo heeft dit aangevuld met praktische oefeningen en adviezen. De online training bevat ook het e-book ‘Aan alle gescheiden ouders’, geschreven door Marsha Pinedo en Petra Vollinga. Deze online training kan je als professional bijvoorbeeld standaard in de begeleiding van gescheiden ouders opnemen, door deze aan cliënten aan te bieden.

 

Schrijf je nu al in voor de training

Wil jij als professional de training ‘Communicatie’ ontvangen op 14 september, zodat je eerst zelf kunt zien wat je ouders adviseert door middel van de training?

Volg dan nu deze stappen:

  1. Ga naar villapinedo.nl/gratis-training-14-september/
  2. Laat je e-mailadres achter
  3. Ontvang op vrijdag 14 september een mail met een inlogcode
  4. De inlogcode is te gebruiken tot en met 13 oktober 2018

Let op: gratis inschrijven voor de training kan alleen tot en met vrijdag 14 september, daarna geldt de normale prijs van €29.

Meer informatie over de training >>